Passport for Work voor werkzoekenden

Passport for work is een online tool die je op deze website kunt invullen. Op een leuke manier ontdek je jouw talenten, wat jij goed kan en waar je handig in bent (skills noemen we dat). De tool laat ook zien wat voor werk het beste bij je past. Vervolgens kun je direct in contact komen met werkgevers die bij jou passen. Om de tool in te vullen, maak je eerst een (gratis) account aan. Vervolgens ontvang je per email een verificatiecode. Vul de verificatiecode in en start met het invullen van je eigen Passport for Work. 

Nieuwsgierig geworden? Neem vandaag nog contact op!

Contact

Hoe werkt de tool Passport for Work?

Als je een account hebt aangemaakt en je hebt de verificatiecode ingevuld, dan kom je in de tool Passport for Work. Je ziet het volgende: In de tool vind je vragen, games, quizzen en rollenspellen. Speel de games en de rollenspellen, beantwoord de quizvragen. Dit hoeft niet allemaal in één keer. Je mag er net zolang over doen als jij wilt. Onderweg kom je Guus tegen. Guus is jouw online coach. Die legt in de tool uit wat de bedoeling is van de game of het rollenspel. Veel plezier met invullen!

Wat zijn skills?

Leuk, zo’n nieuw woord: skills. Maar wat betekent dat woord? Skills zijn jouw eigen talenten en vaardigheden. Die heb je al van nature. Daarvoor hoef je geen diploma te hebben. Skills krijg je niet alleen door werkervaring of een opleiding. Sommige skills kun je al vanzelf, zonder opleiding. Bijvoorbeeld met mensen omgaan, iets in elkaar zetten of goed kunnen organiseren. Passport for Work zet jouw skills op een rijtje in een skillprint. Daarna laat Passport for Work je zien welke beroepen goed bij jou passen. En dan werkt het als een datingsite: is er een ‘match’ met jou en de juiste werkgever? 

Partners van Passport for Work

Winkelstraat in Eindhoven

De skillprint van Passport for Work

Met jouw antwoorden op de quizvragen en de games maakt Passport for Work een duidelijke skillprint: dat is jouw persoonlijke paspoort en laat zien wie jij bent en wat jij kan. Je kunt er zelf werkervaring en opleidingen aan toevoegen. Dat maakt jouw Passport for Work helemaal compleet. Met dit Passport for Work kun je via het platform in contact komen met werkgevers. Deze werkgevers hebben mogelijk een passende baan voor je.