Passport for Work voor de arbeidsmarktprofessional

Werk jij als professional in de arbeidsmarkt met werkzoekenden (kandidaten) die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken? Bijvoorbeeld als de kandidaat geen diploma heeft of weinig werkervaring? Passport for Work helpt kandidaten uit jouw caseload bij het vergroten van hun zelfinzicht en zelfvertrouwen op hun weg naar werk. Met Passport for Work krijgt de kandidaat inzicht in zijn of haar persoonlijke talenten en vaardigheden, de skills. Door middel van games, video’s, coaching en het beantwoorden van quizvragen komt de persoonlijke skillprint tot stand.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Gratis account aanmaken

Het invullen van Passport for Work is geheel gratis en kan op ieders eigen tempo plaatsvinden. Om de tool in te vullen, is een account nodig. Maak eenvoudig een account aan via de knop account aanmaken. Vervolgens ontvangt de kandidaat een verificatiecode. Vul deze code in en start met de games en quizvragen! In de tool is online coach Guus beschikbaar voor nadere uitleg.

Wat is de rol voor de arbeidsmarktprofessional?

Uit ervaring is gebleken dat voor sommige kandidaten het invullen van de tool lastig kan zijn. Bijvoorbeeld vanwege een taalachterstand. Invullen van de tool vraagt dan om begeleiding van een arbeidsmarktprofessional. Meld je gerust aan voor een instructiesessie bij Huis naar Werk. Met de kennis en ervaring uit zo’n sessie kom je beslagen ten ijs als je samen met jouw kandidaat op pad gaat in de tool Passport for Work. De adviseurs van Huis naar Werk helpen je graag.

Contact voor arbeidsmarkt-professionals

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op