Ontdek ongekend talent met Passport For Work!

Ben je als werkgever of arbeidsprofessional op zoek naar verborgen talenten en nieuwe mensen? Passport For Work is dé oplossing! Ons platform is speciaal ontworpen voor mensen die wat verder van de arbeidsmarkt staan en zij-instromers, en biedt mogelijk toegang tot subsidie.

Met een wetenschappelijke aanpak identificeren we de unieke (soft) skills van kandidaten. Onze Skillprint-methode brengt hun potentieel helder in beeld, waardoor je gemakkelijker geschikt werk, opleidingen of cursussen kunt aanbieden. Passport For Work is een partner in het ontdekken van nieuw potentieel. Sluit je aan bij ons netwerk en begin vandaag nog met het verkennen van ongekend talent! 

Eén skills platform voor assessment, matching en verbeteren

Passport for Work is een handig platform voor werkgevers om geschikt personeel te vinden en helpt hen ook bij de ontwikkeling van hun medewerkers. Met deze tool is het eenvoudig om aan te geven welke vaardigheden je belangrijk vindt in een nieuwe medewerker. Vacatures in Passport For Work zijn automatisch gebaseerd op Skills. Ook kun je in de SkillsPool direct mensen vinden die de juiste talenten en vaardigheden hebben voor de baan die je aanbiedt. 

Soft Skills: Meer dan alleen een CV

Soft skills zijn cruciaal in het bepalen of iemand past binnen een bedrijf, soms zelfs belangrijker dan wat er op een CV staat. Uit onderzoek blijkt dat binnen een jaar de helft van de nieuw aangenomen medewerkers vertrekt omdat hun soft skills niet overeenkomen met de bedrijfscultuur.

Passport for Work: Het Platform voor Werkgevers

Passport for Work is hét platform voor werkgevers die op zoek zijn naar medewerkers op MBO niveau 1-2 en 3-4. Wij bieden een unieke combinatie van een traditioneel CV en een 'Skillprint', waarmee werkgevers een compleet beeld krijgen van de persoonlijkheid en vaardigheden van een kandidaat.

Innovatieve Gamified Assessments voor Talentidentificatie

Ons gamified en psychometrisch onderbouwd assessment brengt de vaardigheden van kandidaten nauwkeurig in kaart. Deze 'Skillprint' helpt mensen niet alleen bij het vinden van passend werk, maar ook bij het kiezen van geschikte korte cursussen of opleidingen.

SkillsPool en Vacatures: Vind de Juiste Kandidaat voor Uw Bedrijf

Als werkgever kun je in onze SkillsPool zoeken naar geschikte kandidaten of zelf een vacature plaatsen. Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina. Let op: wij screenen alle werkgevers en accepteren momenteel geen aanvragen van jobwebsites of intermediairs. Wij werken uitsluitend met bedrijven die direct op zoek zijn naar nieuw talent. Eventueel kan een arbeidsprofessional vanuit de gemeente aansluiten in het mogelijke ondersteuning- en/of subsidie-traject van en voor een werknemer. 

.

Contact voor werkgevers

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op